Грижата за кожата и тялото е едно от най-необходимите неща в

...
Грижата за кожата и тялото е едно от най-необходимите неща в
Коментари Харесай

Choices by Alessa - онлайн магазин, който ви предоставя уникални органични и натурални продукти

Грижата за кожата и тялото е едно от най-необходимите неща в днешно време, само че пазарът е натоварен с най-различни артикули за това. Между тях има и една нова и доста окуражена марка: Choices by Alessa . Създадена от един младеж, който съумява да комбинира своята специалност с любовта си към хубостта.



Ето какво споделя тя:

" От малко момиче имах една обич: Козметиката!!! Днес продуктите за грижа за тялото не престават да са значима част от мен и ги обичам също толкоз доста. Разбира се, доста от тях са се трансформирали, а и в този момент пазарът на хубост е голям и има прекалено много марки, има прекалено много артикули и в последна сметка е мъчно да решим какво да изберем.



Аз персонално от дълго време взех решение - да основа Choices by Alessa . Това е моят онлайн магазин за козметика и артикули за грижа. Няма по-добър метод да съчетавам моята специалност и моята обич към хубостта, сбъдвайки фантазията си.



Choices by Alessa  ни дава решението да предложим нещо друго за вас. Нашите артикули са безкръвни, тъй като имаме вяра, че е належащо да спрем малтретирането на животни! Така че ние направихме нашите проучвания и ви предлагаме единствено варианти без свирепост. Разбира се, че не стопираме до тук. Искаме да ви предоставим най-хубавото и да обърнем внимание на артикули, които имат безвредни съставки. Имаме доста органични и натурални благоприятни условия за вас, както и някои вегански формули ".



 

За повече информациия:

https://choicesbyalessa.com/

https://www.facebook.com/choicesbyalessabg/

https://www.instagram.com/choicesbyalessa/

 

* обява

 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР